KOOLFly.com - Μοντέρνα νεανικά ρούχα online

Το KOOLFly.com, το μοναδικό urban youth destination, ανοίγει τις πόρτες του και υπόσχεται να δώσει νέα διάσταση στην ενημέρωση και το online shopping. Μέσα από τις στήλες του, όλοι μπορούν να ανακαλύψουν τα τελευταία fashion trends, να εξερευνήσουν ενδιαφέροντα tech θέματα, να γνωρίσουν τις πιο KOOL μουσικές προτάσεις και να ενημερωθούν για το cinema, το lifestyle και τα σημαντικότερα events που συμβαίνουν στη χώρα.

Οι καινοτομίες όμως του KOOLFly.com δεν περιορίζονται εδώ! Ταυτόχρονα με την ενημέρωση, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και τις αγορές τους online, μέσα από το εξαιρετικά user friendly e-shop που χαρακτηρίζεται από minimal σχεδιασμό κι εύχρηστο μενού.

Συνδυάζοντας λοιπόν τον minimal σχεδιασμό, ο οποίος διευκολύνει την πλοήγηση στις συλλογές που φιλοξενούνται, με την απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές, το KOOLFly.com κάνει την εμπειρία του online shopping απολαυστική. Επιλέγοντας ανάμεσα από αμέτρητες στιλιστικές προτάσεις από τα μεγαλύτερα νεανικά fashion brands, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα τελευταία fashion trends για αγόρια και κορίτσια, να επιλέξουν τα πιο funky αξεσουάρ και gadgets, ενώ παράλληλα, τους δίνεται η δυνατότητα να βρουν έξυπνες ιδέες και προτάσεις για ένα KOOL δωμάτιο ή γραφείο.

Με τη νεανική συντακτική ομάδα των bloggers, που μοιράζεται καθημερινά τα σημαντικότερα trends κι απόψεις γύρω από τα πιο KOOL θέματα, οι επισκέπτες του KOOLFly.com μπορούν να εμπνευστούν, να δώσουν την ταυτότητα που θέλουν στην εμφάνισή τους, και να ξεχωρίσουν δημιουργώντας τα δικά τους μοναδικά looks!

Το KOOLFly.com ήρθε για να αποτελέσει τον Νο1 online προορισμό των νέων της χώρας. Μείνετε συντονισμένοι!



Οι χρήστες που βρήκαν το άρθρο, έψαχναν για:

επώνυμα φθηνά ρούχα, παντελόνια, ανδρικά παπούτσια, γυναικεία ρούχα, ρουχα online, stock ρουχα, ανδρικά ρούχα, casual ρουχα, γυναικεία αξεσουάρ, νεανικα ρουχα online, φθηνά ρούχα, ρουχα προσφορες, γυναικεία παπούτσια, γυναικείες τσάντες, ftina rouxa athina, ftina rouxa thessaloniki.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Fashion123 © 2013 | Οδηγός Online Αγορών