Fratelli-Karida - Επώνυμα γυναικεία παπούτσια & αξεσουάρ

Η ιστορία των καταστηματων FRATELLI KARIDA ξεκιναει με το 1ο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη με την επωνυμια "Καρύδας" το οποίο αποτέλεσε ορόσημο για αρκετά χρόνια σε μία από τις πολυσύχναστες οδούς της πόλης. Η οδός Εγνατία χαρακτηρίστηκε με το θεαματικό παπούτσι που βρισκόταν στην είσοδο του καταστήματος "Καρύδας" ενώ ακόμα και σήμερα παραμένει γνωστό στους κατοίκους της πόλης.

Μιλάνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη, Λονδίνο ... η ομάδα του FRATELLI KARIDA παρακολουθεί από κοντά τις τάσεις της μόδας, ταξιδεύοντας και πέρνωντας μέρος σε παγκόσμιες εκθέσεις, για να επιλέγει κάθε χρόνο τα καλύτερα παπούτσια και αξεσουάρ τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες πελάτες. Οι τελευταίες τάσεις της μόδας, η κομψότητα και η υψηλή ποιότητα αποτελούν τους βασικούς παράγοντες για την αδιάκοπη προσπάθεια της επιχείρησης για διαχρονικό στυλ σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Σχεδιαστές που εμπορεύεται η επιχείρηση: Max Mara / Missoni / Vicini / Pedro Garcia / Pas De Rouge /Castaner/ Fratelli Karida / Logan / Ash / Mario Cerutti / Ballin / Sebastian / Alberto Guardiani / Miezko / Ras / Coccinelle / Mario Giordano / Zamagni ... και πολλοί άλλοι


Οι χρήστες που βρήκαν το άρθρο, έψαχναν για:

παπούτσια για τη γυναικα, γυναικεία αξεσουάρ, επώνυμα γυναικεία παπούτσια, επώνυμες γυναικείες τσάντες, επώνυμες γόβες, eponyma gynaikeia papoutsia, papoutsia thessaloniki, γοβες fratelli karida.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Fashion123 © 2013 | Οδηγός Online Αγορών