Leather Touch: Επώνυμες δερμάτινες τσάντες, πορτοφόλια και αξεσουάρ

H εταιρία LeatherTouch ιδρύθηκε το 2008 και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής δερμάτινων προϊόντων και αξεσουάρ, την Tuscany Leather -Firenze- , από την Τοσκάνη της Ιταλίας.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να βρείτε την πιο ολοκληρωμένη συλλογή από μοναδικής ποιότητας Ιταλικές δερμάτινες τσάντες, πορτοφόλια και αξεσουάρ. Τσάντες συνώνυμες του καλού γούστου, του design και της ποιότητας, από τη χώρα με την μεγαλύτερη παράδοση στο χώρο της μόδας. Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας, είναι από κορυφαίας ποιότητας δέρματα που προέρχονται αποκλειστικά από την Τοσκάνη, την πιο διάσημη αγορά μοντέρνων δερμάτινων ειδών στον κόσμο. Όλα τα δέρματα είναι επεξεργασμένα με βιολογική βαφή, ενώ κάθε τσάντα σχεδιάζεται από Ιταλούς σχεδιαστές και κατασκευάζεται εξ' ολοκλήρου στην Τοσκάνη.

Η ασυναγώνιστη ποιότητα του δέρματος άλλωστε, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε ένα χρόνο εγγύηση αν και η πραγματική διάρκεια ζωής των προϊόντων μας είναι πολύ μεγαλύτερη. Ο Ιταλικός Οίκος που αντιπροσωπεύουμε είναι μέλος του Consortium της Ιταλικής Τοσκάνης και όλα τα προϊόντα μας φέρουν το ιταλικό σήμα αυθεντικότητας και ποιότητας -Vera Pelle- καθώς και το αντίστοιχο σήμα πιστοποίησης



Οι χρήστες που βρήκαν το άρθρο, έψαχναν για:

επώνυμες δερμάτινες τσάντες, δερματινες τσαντες γυναικείες, δερματινες τσαντες online, δερματινα πορτοφολια, ανδρικά δερματινα πορτοφολια, δερματινες τσαντες ανδρικες, γυναικεια δερματινα πορτοφολια, δερματινες τσαντες αθηνα, επωνυμα πορτοφολια, dermatines tsantes andrikes, dermatines tsantes gynaikeies, dermatina portofolia.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Fashion123 © 2013 | Οδηγός Online Αγορών