iiamo - Επώνυμα Βρεφικά προϊόντα


Η iiamo είναι μια νέα, καινοτόμος και δυναμική εταιρία, με έδρα τη Δανία. Το όραμά μας είναι να κάνουμε τη ζωή γονέων και παιδιών ευκολότερη! Η ναυαρχίδα των προϊόντων μας το μπιμπερό iiamo go, αποτελεί παγκόσμια εφεύρεση αυτοθερμαινόμενου μπιμπερό, και είναι το πρώτο βραβευμένο προϊόν της iiamo, ανάμεσα  σε μια σειρά καινοτόμων βρεφικών προϊόντων που προσφέρει η εταιρία. Όλα τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα από τον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Karim Rashid, ο οποίος σχεδιάζει βρεφικά προϊόντα αποκλειστικά για την iiamo. Αυτό που κάνει το μπιμπερό iiamo go ξεχωριστό, είναι η δυνατότητα που σας δίνει να το μετατρέψετε σε ένα απλό μπιμπερό με χωρητικότητα 380ml με την πρόσθετη βάση iiamo more και αργότερα σε ένα μπουκάλι νερού με το στόμιο iiamo drink, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τη διάρκεια χρήσης του!

Η iiamo είναι κάτι παραπάνω από ένα μοναδικό μπιμπερό, που χρησιμοποιείται οπουδήποτε, οποτεδήποτε και για μια ζωή! Η iiamo προσφέρει μια διευρυμένη γκάμα προϊόντων βρεφικής φροντίδας με γνώμονα την υψηλή λειτουργικότητα, την ευκολία και το σχεδιασμό που δημιουργήθηκε αποκλειστικά από τον Karim Rashid. Η πιπίλα iiamo peace & η μοναδική κορδέλα που μετατρέπεται σε θήκη πιπίλας iiamo string είναι μόνο η αρχή!


Μέσα από το iiamo shop ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί πλήρως για την εταιρεία και τα προϊόντα που διαθέτουμε, και επίσης να κάνει τις αγορές του ηλεκτρονικά, αξιόπιστα, απ’ ευθείας από την αντιπροσωπεία της iiamo στην Ελλάδα!


Οι χρήστες που βρήκαν το άρθρο, έψαχναν για:

επώνυμα βρεφικά προϊοντα, μπιμπερο, vrefika online, μπιμπερο iiamo, επωνυμα μπιμπερο, επωνυμες πιπιλες, ποιοτικα μπιμπερο, ποιοτικες πιπιλες, poiotika mpimpero, mpimpero iiamo.

1 σχόλια:

  1. 1xBet korean free spins no deposit codes - Legalbet.co.kr
    1xbet 1xbet korean korean free spins no deposit codes · Best online casinos for 2021 인카지노 · Exclusive bonuses and promotions. · Best gaming providers kadangpintar for

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Fashion123 © 2013 | Οδηγός Online Αγορών